replica horloge

replica horloge
replica horloge

2013年11月18日星期一

Beschrijving

Deze Zwitserse makelij klassiek uurwerk door Tag Heuer heeft een roestvrij stalen kast en zwarte lederen band. De witte chronograaf wijzerplaat is voorzien van een dag-en datumvenster en lichtgevende handen. De tentoonstelling caseback en tachymeterring een aanvulling op de stijl van dit horloge. Tot slot, deze knappe uurwerk is voorzien van een nauwkeurige Zwitsers automatisch uurwerk, een krasbestendig saffierglas en een water-weerstand van maximaal 100 meter (330feet), het zorgen voor blijvende kwaliteit.see more horloges Hublot and horloges U-Boat

2013年11月6日星期三

Tijd in art golfde Parmigiani Lalique klok

Voor Parmigiani , De 15 dagen gangreserve is een grote klok producten, met name de beweging apparaat. Wennen aan het gebruik van kleine function watch() { [native code] } onderdelen Palmer Johnny systeem tafel divisie, had zijn aandacht voor grote delen gebruiken gedraaid, dus er zijn veel processen moeten leren vanaf nul. Zitplaatsen voor bijvoorbeeld de werkplek te veranderen, om de vinger tang weggooien, veranderde het werken Vergrootglas blote oog zien, het belangrijkste is om te kijken voor elke bewerking van de "move mode." Vanwege de grootte veranderen, oorspronkelijk gebruikt om te maken het horloge van de "touch memory" is niet meer bruikbaar, dus, horlogemakers opnieuw moeten vinden een reeks van grote componenten voor de werking van de nieuwe "mobiele mode" zodat ze blijven de perfecte nauwkeurigheid van de core technologie te bereiken.
De Lalique in de productie van dit werk uitdagingen Integendeel, de vijf panel klok kristal verwerking dan de algemene tolerantiebereik is veel kleiner, veel fijner. Dit prachtige kunstwerk vergt slimme koud transformatie, zoals wordt vervaardigd zonder luchtbellen puur kristal, Lalique voor deze fijne kunst gemak. Klok paneel gemaakt 15 dagen nodig om dunne kristal, voor kenners, geen gemakkelijke taak.
Versierd met Lalique kristal op een handtekening - Coutard voorjaar patroon. In 1935, Rene Lalique heeft dit merk, vorm zoals een druppel water spuwen ringvormige rangschikking volgde de "New Art (Art Nouveau)" vorm, ronde druppel vertegenwoordigt de "Art Deco ( Art Deco ). ” Het uiteinde van elke druppel water worden gemodificeerd te glanzend, kristallen glazen tafel spiegel met satijn oppervlak naast elkaar. Als een krachtig symbool van het leven en wedergeboorte, Coutard voorjaar vertegenwoordigt niet de oude klok, zodat mensen niet te vergeten, de revival van het klassieke meesterwerk kans nooit ontbreekt.
Parmigiani ( PARMIGIANI ) Sparkle Roll Luxury World winkel in Beijing's Sanlitun slaan opening 15 dagen klok - klokken geoctrooieerde uitvinding verschijning van dit horloge, de finishing touch in zijn beweging apparaat, ingenieuze vakmanschap Malte Gangreserve indicator se Kruis strakke beperkingen apparaat wordt gemonteerd in het horloge buiten de geoctrooieerde uitvinding.
Maltese Kruis vastklemmen apparaat beperkt het totale vermogen van alle basiscomponenten van het opslagapparaat is verantwoordelijk voor het wikkelen van het vat en het berekende aantal omwentelingen. Maar niet direct gebruikt om dynamische opslagtoestand geven. Voorheen van diverse mechanische apparaten en regelwiel als tussenproduct tool. En dit compacte apparaat met een Maltezer Kruis beperken hun beweging aan de praktijk van het vat aan te tonen, dan laat horlogemaker Parmigiani vond een eenvoudige manier om de vorige dilemma op te lossen Vanuit een mechanisch oogpunt, riep zowel elegantie en intuïtief. see more horloges Bvlgari Rettangolo and horloges rolex Milgauss

replica rolex

replica rolex
replica rolex