replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月17日星期三

Neff Daily Wild NF0208 Lime

Vandaag is mijn tweede van de Neff horlogemerk, en heeft een mooi ongebruikelijk ontwerp.
Het merk Neff begon in 2002 met de naam Neff Headwear, in eerste instantie gespecialiseerd in skate en surf slijtage, voor aanvang van de Neff Vision brillen en Neff Time horloges.
Dit model maakt deel uit van een reeks genaamd Daily Wild, die het modelnummer NF0208 heeft. The Daily Wild horloges zijn alle 2 de hand analoge wijzerplaat horloges met een grote plastic behuizing en dikke siliconen of rubberen band. De horloges zijn er in allerlei verschillende designs , maar ze hebben allemaal hetzelfde modelnummer.
Dit ontwerp wordt genoemd Lime, een op het eerste gezicht lijkt alsof het is slechts een 1 handhorloge. De kunstwerken, die lijkt te zijn op het gezicht van het horloge is eigenlijk een schijf die de urenwijzer vertegenwoordigt, en heeft geleid tot een paar mensen nodig hebben een tijdje te herkennen hoe laat het is. de uren disc is licht transparant, zodat u kunt uur markers zien door het gele deel, maar er is een duidelijke venster met een pointer die aangeeft welk uur het is. de band volgt hetzelfde kleurenschema als het gezicht en is in lime groen, geel en wit, met een Neff branded gesp.
Het horloge heeft weer het woord Daily in grote letters alsook de Neff ronde gezicht logo, samen met enkele basisgegevens. Voor materialen, het zegt dat het weer terug is ABS versterkt roestvrij staal, en dat de zaak 5ATM waterbestendig. Ook blijkt dat binnen de quartz uurwerk komt uit Singapore, dat zie je niet zo vaak.
Dit ontwerp is niet meer te koop, dus ik denk dat het een ouder ontwerp (late 00s, of vroege 10s), maar de anderen te koop zijn rond de $ 35, dus ik zou het zelfde adviesprijs voor dit horloge raden.
Bekijk meer Horloges nep en tag heuer aquaracer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex