replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月2日星期三

Sonne Tonneau XX Chronograph

horloge van vandaag ziet er heel indrukwekkend, maar is door een andere mysterieuze merknaam.
Het horloge is door Sonne en heet de Tonneau XX. De naam Tonneau betrekking op de vorm van de behuizing met een Tonneau zaak rechthoekig met uitpuilende zijden (soort van tonvormige). Ik heb gezien een paar verschillende Sonne Tonneau horloges online en aangezien ze verschillende laatste letters, denk dat de XX is het modelnummer.
Het ontwerp lijkt op een 3 de hand wijzerplaat, maar eigenlijk is het een 2 de hand wijzerplaat met de secondewijzer zijnde de chronograaf seconden display. De chronograaf minuten op een kleine wijzerplaat op de 9 uur positie, en er is een 24 hr wijzerplaat op de 3 uur positie. het horloge heeft ook een datum etalage rond 04:30.
Tot nu toe, net als met zo veel van het mysterie merken, heb ik niet in staat om een ​​website voor het merk te vinden, met zijn online aanwezigheid wordt voornamelijk shopping sites geweest. Het merk Sonne lijkt van hoge kwaliteit modellen, waaronder limited edition samenwerking maken stukken en zowel kwarts en mechanische bewegingen. de modellen hebben een scala aan prijzen met een aantal van de automatische horloges detailhandel voor meer dan ¥ 20.000.
Ik heb gevonden wat lijkt op dit model gemeld met een modelnummer van S052GNB met een verkoopprijs rond ¥ 9.500.
Bekijk meer horloges replica en tag heuer carrera

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex