replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年9月6日星期二

Adidas Originals Black en Kleuren wijzerplaat

horloge van vandaag maakt deel uit van een reeks genaamd 'Originals', maar iets over het maakt me denken het is niet echt.
Het horloge is een van de Adidas Originals horloges en is een grote design case wijzerplaat. The Originals variëren van Adidas is een assortiment van kleding en accessoires die de styling van de vroege Adidas kleding heeft en een blik die is als een moderne variant op de jaren '70 en '80 mode. Het assortiment werd uitgebracht in 2008 en maakt gebruik van de Adidas Trefoil logo dat up werd gebruikt tot 1997. Dit logo is te vinden op de wijzerplaat en de gesp.
Dit model is een 3 de hand wijzerplaat horloge met een quartz uurwerk. Het heeft een grote ronde zwarte gezicht met rode handen, en heeft uur markers veelkleurige rond de rand van de wijzerplaat (groen, blauw, paars en geel). De case is gemaakt van een harde zwart plastic, en heeft een zwarte rubberen band met Adidas gesp. De box toont aan dat het horloge is gemaakt door Fossil Inc uit de VS en werd gemaakt onder licentie van Adidas.
Er zijn een paar dingen die mij een beetje sceptisch over de vraag of dit is een echt model te maken. De eerste is de achterkant van het horloge, dat niet makers merken of modelnummer, maar gewoon een eenvoudige Adidas logo en de vermelding 'roestvrij staal terug' heeft. Het andere is de band, omdat de gaten voor de pin van de gesp niet zijn geperforeerd door volledig. Deze twee dingen niet zeker zeggen dat dit is een kopie of nep, maar ze gewoon niet het gevoel helemaal goed.
bekijk meer replicas horloges en patek philippe perpetual calendar

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex