replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月21日星期五

Vriend met insider inkoop


Vriend met insider inkoop
De accountant los angeles en de juwelier waren oude vrienden en golf partners. Maar de accountant passeerde privé-informatie over beide bedrijven om de juwelier, die het gebruikt om de handel in aandelen te spelen. Nu zijn ze allebei onder de federale onderzoek, hun reputatie ontrafelen op een zeer markt podium.
Federale aanklagers en de aandelenopties and Exchange Commission op donderdag ingediend strafrechtelijke en civiele aanklachten tegen ontslagen KPMG partner Scott Londen voor samenzwering om effecten fraude te plegen door middel van handel met voorkennis. De 24page beëdigde verklaring ingediend op bedoeld voor de aanklacht beweert dat Londen, 50, Van Agoura hellingen, Californië, op voorwaarde dat vertrouwelijke informatie over KPMG klanten Herbalife Ltd, Skechers ons Inc, Deckers buiten Corp, RSC Holdings en de Stille Oceaan Capital Bryan Shaw, een naast familielid vriend, Van eind 2010 een goede tot vorige maand. Aanklagers beweren dat Shaw maakte meer dan $ 1.200.000 US in de illegale winsten van de handel vóór bedrijf aankondigingen op de winst resultaten of fusies.
'Ik kan niet beginnen te verontschuldigen voor mijn ongelooflijk domme acties.' Bryan ShawThe administratie beweert dat in sommige gevallen, Londen riep Shaw twee tot drie dagen voordat pr releases werden uitgegeven voor KPMG klanten en lees vertrouwelijke informatie uit het ontwerp releases Shaw. Groot-Londen, die werkte voor KPMG gedurende bijna 30 jaar, heeft ook bekendgemaakt vertrouwelijke informatie over de op handen zijnde fusies betrekking KPMG cliënten voor die informatie openbaar is gemaakt en besproken hoe Shaw de aankopen van de voorraad te structureren in bepaalde vennootschappen waarin u ze te beschermen tegen worden ontdekt, goede klacht.
Shaw overgedragen London "vele duizenden dollars in cash" In zakken over de jaren voor de info, tijdens het gebruik van de overheid. London ook gebruikelijk een $ 12.000 Rolex look, naast sieraden voor zijn vrouw en concertkaartjes. Londense advocaat Harland Braun heeft gezegd Londen gewonnen "met betrekking tot $ 25.000" Over een lange tijd. De SEC stelt het geld bedrag aan ten minste $ 50.000.
Het schandaal heeft al snel ontvouwd in stukken. Laat maandag KPMG aangekondigd dat het haalt in Los Angeles partner die niet-openbare gelekt over bedrijven die KPMG gewerkt. Op dinsdag supplement maker Herbalife en schoen verkoper aangekondigd Skechers dat ze de ondernemingen waarvan de informatie werd gelekt waren. Op woensdag, Londen zich publiekelijk geïdentificeerd door middel van zijn advocaat en een verklaring te zeggen dat hij diep spijt van zijn daden en is gewoon proberen om een ​​vriend worstelt na zijn familyrun sieraden zakelijke begon haperende in de economische neergang te helpen.
2 mannen met een land clubThursday bracht een van de stukjes van de puzzel toen Bryan Shaw zichzelf geïdentificeerd als die vriend. De twee mannen had ontmoet op een country club een aantal jaren eerder en werden goede vrienden en partners golfen.
In een verklaring via zijn advocaat, Nathan Hochman, Shaw zei hij bewust ontvangen van Londen "Over een aantal bedrijven" als gevolg van 2010 tot 2012. Hij verklaarde dat hij had "substantieel geprofiteerd" Vanuit de handel in aandelen op basis van de productie van een volledige, maar hij wist niet t mogelijk details.
"Ik kan niet beginnen te verontschuldigen voor mijn ernstig domme acties, van oordeel dat Shaw. "Zeker geen excuus voor mijn onrechtmatige gedrag. Ik aanvaard de volledige verantwoordelijkheid voor wat ik heb gedaan en weet dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen proberen te maken voor mijn tragische vervalt des oordeels,
Hochman zei donderdag dat Shaw kreeg een dagvaarding regering enkele maanden geleden en is samen te werken met het onderzoek. "Als onderdeel van die hulp, Hij overeengekomen om gecontroleerde aanvragen met de heer Groot-Londen te maken, en hebben begeleid ontmoetingen met hem ook, Hochman zei in een e-mailde zin.
Londen heeft gezegd dat hij nooit alle documenten gelekt. Hij beschreef de slechte reacties, zoals zijn vriend te vragen of een aandeel was een goede koop en Londen biedt suggesties. Hij verwacht dat zijn eerste rechter verschijnen later donderdag in New York te maken.
De SEC is op zoek naar niet nader gespecificeerde boete en teruggave tegen Londen en Shaw. invloed op alle civiele federale last van samenzwering om effecten fraude te plegen door middel van handel met voorkennis tegen Londen draagt ​​een maximumstraf van 5 jaar in de gevangenis en een boete van ten minste $ 250.000.
CP reacties op woede Calgary burgemeester dan spoorbrug mislukking
Canadian Pacific Railway zegt dat het deed al het mogelijke om een ​​Calgary brug die vroege donderdagochtend mislukt, Verlaten zes ontspoorde auto's vast op de verzakking spoor te inspecteren. In exclusieve interviews met CBC News, het grootste deel van zijn voormalige gijzelaars bevestigd bijeenkomst van Londen, Ont. Inheemse Xristos Katsiroubas door de aanval. De eerstejaars naar voren vanuit UNLV was de eerste Canadese geselecteerde nummer 1 geheel in de NBA ontwerp, gemaakt met behulp van de Cleveland Cavaliers geworden.
politie zeggen dat een twoyearold Milton, Ont, Boy stierf woensdag nadat hij was vertrokken voor een "high deel van de dag" In het voertuig een vrachtwagenchauffeur lid. bekijk meer rolex imitatie en rolex masterpiece ii

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex