replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月30日星期三

Vroegste Bekende Patek Philippe Grote Complicatie verkoopt voor een record van $ 2,25 miljoen


De eerste en meest belangrijke voorbeeld van een Patek Philippe Grote Complicatie verkocht voor meer dan $ 2.250.000 dinsdag bij Christie's New York Belangrijke Watches veiling ruim boven de $ 1.500.000 hoge schatting. De prijs vertegenwoordigt een wereld veiling record voor een Patek Philippe Grote Complicatie.
De Stephen S. Palmer Patek Philippe Grote Complicatie No. 97912 is een minuut te herhalen eeuwigdurende kalender split-seconde chronograaf clockwatch met grande en petite sonnerie en maanstanden, vervaardigd in 1898. Het is nooit in het openbaar gezien en het was de eerste keer ooit verschenen op de veiling te blokkeren.

De definitie van Grand complicatie is vaak besproken onder horloge deskundigen en verzamelaars, maar het is algemeen aanvaard dat het beschikt over het volgende: Grand en Petite Sonnerie, Perpetual Calendar en de Fasen van de Maan, en Split-Seconds Chronograph.
Tot aan het uiterlijk van de 18k roze gouden Palmer te kijken, werd alom erkend dat Patek Philippe zijn eerste Grand Complicatie niet haalden tot 1910 en dat de tweede ooit gemaakt werd voor de Eerste Wereldoorlog gereserveerd voor James W. Packard in 1916, Christie's zei onlangs .


Met alle van de fanatieke verzamelaars belangrijke horloges, de historische horloge experts, en de manier waarop luxe horloge bedrijven behouden hun historische data-hoe kon zo'n zeldzame en waardevolle horloge onbekend? Gisteravond heb ik deelgenomen aan een panel presentatie over Grand Complicaties bij de Aaron Faber Gallery in New York en werd verteld door twee van de panelleden die dit soort dingen doet af en toe gebeuren. Michael Friedman, een historisch horloge expert, legde me uit dat ik in een privé-collectie van het horloge was niet bekend. Bovendien, zelfs als Patek Philippe heeft de informatie in haar archieven zou het niet hebben vrijgegeven indien gevraagd.
Het horloge werd gekocht op 3 oktober 1900, voor 6.500 Zwitserse frank, door Stephen S. Palmer. Het oorspronkelijke certificaat en de presentatie doos werden opgenomen in de verkoop.
De verkoop van 361 percelen in totaal bijna $ 8.000.000.
bekijk meer Zwitserse Rolex en replica Rolex Submariner

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex