replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月11日星期一

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Gyrotourbillon

Ter gelegenheid van de 85e verjaardag van zijn legendarische Reverso heeft Jaeger-LeCoultre fans een reeks nieuwigheden aangeboden die respect afdwingen.
Je hebt onder meer de zeer wenselijke Tribute Duoface kunnen ontdekken , een manmodeldat direct is geïnspireerd op de eerste Reverso uit de jaren 30. 
In het damespolshorloge werkt het Grande Maison samen met de beroemde schoenenfabrikant Christian Louboutin. om 10 armbanden en 7 verso wijzerplaten te ontwerpen om het Atelier Reverso te integreren - om hier te ontdekken: Jaeger-LeCoultre Reverso Louboutin .
Het belangrijkste voorwerp van deze 2016 SIHH is niettemin de Reverso Tribute Gyrotourbillon.
Aangeboden in een beperkte oplage van 75 geplatineerde koffers, maakt dit horloge deel uit van Hybris Mechanica, een verzameling modellen die esthetiek en techniek combineren en meer belichamen dan alle creativiteit van de Manufacture de la Vallée de Joux. .
Een vlaggenschip van de 85ste verjaardag van de Reverso, de Tribute Gyrotourbillon alleen, synthetiseert wat Jaeger-LeCoultre het beste weet - een horloge dat deel uitmaakt van de Hybris Mechanica-lijn.
Een vlaggenschip van de 85ste verjaardag van de Reverso, de Tribute Gyrotourbillon alleen, synthetiseert wat Jaeger-LeCoultre het beste weet - een horloge dat deel uitmaakt van de Hybris Mechanica-lijn.
Aan de voorzijde toont de Reverso Tribute Gyrotourbillon een sobere en elegante ronde wijzerplaat met witte wijzerplaat en dauphinevormige stalen naalden die dit klassieke horloge een zeer moderne kant geven. 
Om 11:00 uur ontdekt u een elegante en discrete indicator dag / nacht. 
De kleine seconde geniet van een nieuwe lezing: het wordt gelezen door middel van een kleine blauwe pijl op een gegradueerde schijf die draait op het ritme van de Gyrotourbillon. 
De laatste is eindelijk omringd door een met guilloche versierde zonnestraal die met de hand is gemaakt.
Het omgekeerde van de Reverso Tribute Gyrotourbillon doet je universums veranderen door een voorstelling voor te stellen die de graveurs van de Manufacture trots maakt.
Je ontdekt, op de achtergrond van volledig geribde bewegingen en decors gedecoreerd met de hand van de ambachtslieden, een tweede tijdzone, een dag / nacht indicator op 24 uur (met 2 uur) en de aanduiding van de kleine seconde op het niveau van de tourbillon.
Tot slot, last but not least , levert deze buitengewone Reverso het kaliber Jaeger-LeCoultre 179, een mechanische beweging met handmatige winding die volledig is ontworpen en vervaardigd in de Manufacture. 
Het onthult een gloednieuwe Gyrotourbillon die door een externe schijf roteert en de indruk wekt dat hij in de lucht zweeft.
Gereduceerd tot hun eenvoudigste uitdrukking, voeren de twee kooien van deze bi-axiale vliegende tourbillon een externe rotatie uit in 1 minuut en een interne rotatie in 12,6 seconden. 
Het oog van de amateur zal kunnen blijven hangen aan de spiraalveer die met de hand is gemaakt in de ateliers van het Grande Maison.
Met deze Reverso Tribute Gyrotourbillon geeft Jaeger-LeCoultre ons, voor de 85 jaar van zijn legendarische model, een referentie die erin slaagt te synthetiseren wat Jaeger-LeCoultre het beste weet!
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

2017年11月19日星期日

Overzicht Casio G-Shock Zebra DW-6900ZB: beestachtige afdruk.

Ongebruikelijke en zeer stijlvolle horloge-zebra Casio G-Shock betoverde de harten van een energieke jonge generatie. Dierenprint, die doet denken aan de kleur van zebra's in verschillende kleurvariaties - is ideaal voor mensen die buitengewoon denken en de wereld zien door het prisma van hun hobby's.
DW-6900ZB
Bekijk Casio DW-6900ZB: sneller dan een zebra!
Casio's verbazingwekkende modellen trokken de aandacht van het publiek met hun ongewone ontwerp. De contraststroken die zich op het lichaam van het apparaat bevinden en overbrengen naar de armband lijken op een patroon op het lichaam van een zebra. Natuurlijk konden de ontwerpers van het Japanse concern niet stoppen bij de traditionele zwart-witte kleur van de junglebewoner en brachten ze nieuwe, heldere kleuren naar het Casio G-Shock sporthorloge .
G-Shock_Zebra
- Casio DW-6900ZB-2E - een donkerblauw model voor liefhebbers van zee-avonturen en water-extreme. Blauwe tinten, aanwezig in het accessoire, zullen zeer nauwkeurig het moedige karakter benadrukken van de eigenaar die het meest rigoureuze ontwerp prefereert, zelfs in zulke originele horloges.
DW-6900ZB-2E
DW-6900ZB-2E
- Casio DW-6900ZB-9E - een zand en bruin palet van het exacte product moet geschikt zijn voor liefhebbers van een snelle rally in de woestijn. "Sand Zebra" ziet er geweldig uit op een sterk gebruinde arm en geeft de man nog meer vertrouwen in zijn capaciteiten.
DW-6900ZB-9E
DW-6900ZB-9E
- Kashio DW-6900ZB-8E - een paar grijstinten kruisen spreekt de volwassen generatie en conservatieve jongens aan, gewend aan het laconieke ontwerp van complementaire sportaccessoires. Bovendien past de grijze tonaliteit absoluut bij elke kleur van de bijbehorende outfit.
DW-6900ZB-8E
Bekijk meer zwitserse horlogemerken en IWC horloges

2017年8月11日星期五

HANDT OP: Het Roger Dubuis Excalibur Automatisch Skelet

A. Lange & Söhne heeft dit jaar een geweldige optreden en naast de prachtige Zeitwerk Minute repeater lijkt het allemaal op consolidatie. De Lange 1 krijgt kleine touch ups om het nog eens 20 jaar voor te bereiden en het Saxonia-assortiment krijgt een Facelift en een bepaalde grootte aanpassing.
KS_ALS009
Een van de mooiste stukken was echter een nieuwe versie van de 2012 release, de Datograph Up / Down. Dit jaar ziet het model een nieuwe roze gouden hoesje, die in combinatie met een zwarte wijzerplaat ons allemaal een beetje zwart heeft verlaten.
Zeker, het is geen nieuw model, maar het is een prachtig, prachtig horloge.

DATOGRAAF UP / DOWN SPECIFICATIES:

  • Ref. 405,031
  • Beweging: Lange productiekaliber L951.6; Handmatig wond, vervaardigd volgens de meest veeleisende Lange kwaliteitsnormen, versierd en gemonteerd met de hand; Precisie-aangepast in vijf posities; Platen en bruggen van onbehandeld Duits zilver; Balans pik met de hand gegraveerd
  • Oscillator: Schokbestendig balanswiel met excentrische poising gewichten; Evenwichtige lente die in huis is vervaardigd met een frequentie van 18.000 half-oscillaties per uur, precisie-klokaanpassingssysteem met laterale schroefdraad en whiplashveer
  • Power Reserve: 60 uur bij volledig wond
  • Functies: Tijd aangegeven in uren, minuten en seconden met stop seconden; Flyback chronograaf met precies springen minuten teller; Power-reserve indicator; Grote datum
  • Bedieningselementen: Kroon voor het wikkelen van het horloge en het instellen van de tijd, twee pushers voor het bedienen van de chronograaf, een snelle corrigerende pusher voor de buitengewone datum
  • Afmetingen: Diameter: 41,0 millimeter; Hoogte: 13,1 millimeter
  • Bewegingsafmetingen: Diameter: 30,6 millimeter; Hoogte: 7,9 millimeter
  • Geval: Roze goud
  • Dial: Solid zilver, zwart; Subsidiaire dials argenté
  • Handen: Roze-goud uur en minuten handen, lichtgevend; Chronograaf hand in verguld staal; Seconden en minuten-teller handen in blauw staal
  • Kristal: Sapphire kristal (Mohs hardheid 9)
  • Band: Met de hand gestikte alligator lederen band, roodbruin
  • Buckle: Lange spits gesp in roze goud

LIJST: 5 kijkt om het einde van de wereld te overleven, alleen als de dingen echt afschieten

Elke generatie of zo heeft zijn eigen bijzondere smaak van apocalyptische angst. Van wederzijds verzekerde vernietiging aan pandemische plagen of zelfs schurk asteroïden. Wonen in 2017 lijken we te zegenen met een overvloed aan opties voor eindtijden, waarvan sommige steeds meer (en zorgwekkend) aannemelijk zijn. Zelfs als klimaatverandering ons niet helemaal nieuwe mogelijkheden biedt voor onroerend goed in de kust, lijken Kim en Donald mooi op hun spel van kernbrandstoffenmanagement. En dat kan maar goed eindigen.
Dus, in plaats van zich te concentreren op de duistere realiteit, dachten we dat we een beetje lichte lijst maken, terwijl we op ingeblikte goederen opvullen. Oh, en voor degenen die thuis spelen, droeg Viggo een Hamilton Jazzmaster Viewmatic in The Road .

Rolex Submariner

Over de lange levensduur heeft de Submariner een stevige reputatie verdiend voor taaiheid en betrouwbaarheid in minder dan ideale situaties. Deze betrouwbaarheid maakt het een ideale keuze voor polshorloge voor wanneer de s de f slaat.

Tissot T-Touch Expert Solar

Een slim horloge, met een korte batterijduur, zou een dwaze keuze zijn voor elk apocalyptisch scenario. Maar een feature packed, zonne-energie optie is een veel slimmer keuze. Jam vol met survivalistische functionaliteit zoals hoogtemeters en kompassen, het is een solide keuze. Tenzij u door een EMP wordt geraakt.

Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

2017年8月7日星期一

HANDS-ON: The Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual Calendar, now in black

e zagen voor het eerst de Master Ultra Thin (MUT) Perpetual Calendar terug in 2013, maar dit jaar behandelde JLC deze uitzonderlijk stijlvolle roestvrijstalen versie naar een flauwe nieuwe zwarte wijzerplaat.
Perpetual Calendars genieten momenteel iets van een renaissance met 'toegankelijke' aanbiedingen van Montblanc, Frederique Constant en nu helpen Baume & Mercier deze complicatiecombinatie te populariseren. Het is belangrijk om op te merken dat toegankelijk een relatieve term is, aangezien al deze voorbeelden nog steeds noordelijk zijn van $ 10k.
JLC-mut-pc-black-4
Terwijl ze allemaal aantrekkelijke horloges zijn, heeft niemand van mij de rand op de JLC in termen van look of pure élan . Voor mij komt dit grotendeels neer op hoe slank het horloge is - 9,2 mm dik voor een eeuwige kalender is zeer indrukwekkend - maar ook het harmonieuze ontwerp. Negenendertig millimeter is een perfect formaat, groot genoeg om hedendaags te zijn, maar nog steeds vrij orthodox. En de wijzerplaat is zeer evenwichtig; Zonder gevoel van overbevolking of illegaliteit die complexe stukken zoals deze kunnen pesten. De enige mogelijke schroefbrief hier is het jaarindicator om zeven, inclusief omdat de Caliber 868 geen sprongjaarsindicator heeft, in plaats daarvan gebruiken ze het werkelijke jaar.
JLC-mut-pc-black-1
Oorspronkelijk werd de stalen MUT Perpetual Calendar vrijgegeven met een zilveren opaline wijzerplaat, waardoor het horloge lijkt op het epitome van klassieke horloges in het midden van de eeuw. Het zou niet uitzien in een grote veilinghuizen catalogus van 'fijne en belangrijke horloges .' En hoewel de nieuwe satijn zwarte wijzerplaat precies dezelfde indeling gebruikt, voelt het op een of andere manier stijlvoler, op dezelfde manier als zwarte das uit elk tijdperk altijd een fijnere figuur zal snijden dan minder formele kleermakerijen. Jaeger-LeCoultre wordt beschouwd als een maker van bewegingen en verfijnde, discrete timepieces bij uitstek , en hun laatste eeuwige kalender alleen dient om de reputatie nadrukkelijk te bevestigen.
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

2017年8月1日星期二

Hublot Big Bang

Hublot has a very different appeal to Rolex. It’s modern, innovative, technical, bold – a distinctly 21st century watch  and that’s exactly the kind of woman who’ll wear one.
Image: Instagram @girlswearingcoolwatches
Image: Instagram @girlswearingcoolwatches
Why it works:
A matt black Hublot adds definite tough-girl swagger to any outfit, but the intensity depends entirely on what else she’s wearing. Switch the navy blazer and Breton stripe above for black leather and chunky boots, and the look goes from edgy office chic to vampire-slaying diva in an instant. We say yes to both.

Panerai

We debated long and hard between the Luminor and the Radiomir, before taking the advice of the little girl in the Old El Paso commercial: “Por que no los dos?” Both have a cult following with the ladies – and rightly so.
Image: paneraiworld.blogspot.com.au, i1117.photobucket.com
Heidi Klum wears her Radiomir on the right. Image: paneraiworld.blogspot.com.au, i1117.photobucket.com
Why it works:
Panerai is such an overtly masculine brand that a woman who wears one is making a strong statement. These watches are all about toughness with a purpose, not status. Conclusion? This is a woman with nothing to prove, and she’s certainly not wearing this watch in an effort to impress you. Oh, and by the way, Heidi Klum is well aware lollipops are bad for her teeth, but frankly, that’s none of your business.

Vintage Omega Speedmaster

Everyone knows Omega – how can they not? But this queen isn’t wearing a mother of pearl-dialled diver or a Ladymatic. She’s wearing the iconic Moonwatch, and a vintage one at that. Goes to show that true icons know no gender.
Image: Instagram @watchgirl
Image: Instagram @watchgirl
Why it works:
At the opposite end of the spectrum from the tomboy with a rough-and-ready piece of kit on her arm, the bohemian in an oversized watch can come across as all the more delicate. This one happens to have an amber strap that she’s matched with the florals in her skirt. Proof that a masculine watch can be a perfect fit for a feminine ensemble.

Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

2017年5月21日星期日

The Watch News You Missed This Week

De horloge-industrie is overspoeld met te veel nieuws te dekken. Elke week zullen we breken alle wetenswaardigheden. Deze week: Zenith en Land Rover samen te werken aan een nieuwe chronograaf, Vacheron onthult 10 nieuwe horloges en Patek Philippe viert 40 jaar van de Nautilus.
Meer Horloges -Watch-Roll-Gear-Patrol-Lead Aanbevolende beste accessoires voor uw horloge -Kijken-wijzerplaten-gear-patrouille-lead gekenmerktde verhalen achter Grootste Colorways Watchmaking's horloges-under-50k-gear-patrol-functieDe 10 beste horloges onder $ 50.000

Zenith X Range Rover

Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

2017年4月27日星期四

Dimanche - Roger Federer en Rolex Daytona Vintage ref. 6263

Ik ben een souvenir, Roger is een gentleman sur le terrain, jamais un cri, jamais de contestation, jamais de jet de raquette ...
Roger is een van de grootste en de rechthebbenden van de rechtbank, de naam is een sublieme Rolex Daytona Vintage réf.6263!
Pour la petite histoire, cette montre lui a été offerte par sa femme pour ses 30 ans. Elle n'a pas choisi cette montre par harard puisque celle-ci a été produite en 1981, zoon année de naissance.
Celebrites_roger_federer_rolex_daytona_vintage_6263_
Avant d'être cette montre incontournable de la marque Rolex, Daytona is een van de beste in de wereld. De plaats van de puissance, de exploitatie, de vitesse en de records. Une course auto, qui devint très vite une leégende!
Tous ces qualificatifs sont d'ailleurs à l'image de Roger, n'est-ce pas?
Emblématique depuis sa creation en 1963, de Rolex Cosmograph Daytona fut pensée afin de répondre aux exigences des pilotes professionnelsBekijk meer rolex kopie en Tag Heuer horloge

2017年4月17日星期一

Urwerk UR-CC1, codenaam “King Cobra”

Een verticale triple-cam bedrijven van een tandheugel (zichtbaar door een venster in de zijkant van de behuizing - zie hieronder) en roteert de cilinder minuut. Van nul tot 60 minuten, de minuut cilinder draaibaar 300 °. Bij aankomst in het 60 minuten, de cilinder keert terug naar zijn oorspronkelijke positie in 1 / 10de seconde dankzij een extra platte lineaire veer. De retrograde beweging van de kleine cilinder activeert het uur cilinder vooruit (sprong) een volledige uur.
Urwerk UR-CC1
De drievoudige-cam is vervaardigd uit brons beryllium, een metaal geselecteerd voor zijn inherent zelfsmerende eigenschappen en lage coëfficiënt van wrijving, en heeft de vorm van drie kleine hellingen. De precieze vorm van de curve van de helling wordt doorgegeven aan de scharnierende rek, terwijl de tanden aan het uiteinde van de tandheugel gaas met en roteert de cilinder minuut. De drievoudige-cam maakt een volledige rotatie in drie uur zodat elk van de drie hellingen duurt 60 minuten en 180 referentiepunten zijn berekend op elk van de drie nokken aan de nauwkeurige en isochronic verdraaiing van draaiende cilinder waarborgen.
Urwerk UR-CC1 mechanisme
Het tandsegment aan het einde van de nok overbrengt en transformeert de rotatie triple-nok in de rotatie van de cilinder minuut. De tandheugel presenteert twee kenmerken die aanvankelijk tegenstrijdig lijken: absolute stijfheid teneinde de beweging van de nok op de minuut nauwkeurig cilinder verzenden; en extreem lage massa zo weinig energie verbruiken mogelijk de effecten van de zwaartekracht en versnellingen / schokken te minimaliseren. Deze vitale component is vervaardigd door Mimotec behulp van hun fotolithografie proces. Het honingraatpatroon van de constructie lost de twee ogenschijnlijk tegenstrijdige eisen van maximale sterkte en minimaal gewicht.
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

2017年3月31日星期五

Fashion Veelzijdig GV2 Polpo Watch Collectie

Polpo betekent octopus in het Italiaans. Deze slimme koppotigen staan ​​bekend om hun vermogen om te camoufleren en zich te verdedigen tegen roofdieren en reizen snel door het water. Met acht armen, drie harten en de mogelijkheid om hun eigen inkt te gebruiken om ze onzichtbaar te maken, kan deze zeer intelligente dieren worden getraind om complexe problemen op te lossen en hebben zelfs waargenomen spelen.
horloges rolex en Rolex Cellini style: initial; text-indent: 0px; text-transform: none; vertical-align: baseline; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px;"> Fashion Veelzijdig GV2 Polpo Watch Collectie
Het is geen verrassing dat de spannende nieuwe GV2 Polpo ontleent zijn naam aan deze geweldige zee schepsel. Net als de octopus, de GV2 Polpo is zeer veelzijdig. In plaats van acht armen, dit mannelijk 48 mm chronograaf met ten minste acht verschillende functies.
Fashion Veelzijdig GV2 Polpo Watch Collectie
Met een unidirectionele draaibare ring , een tachymeterschaal aangeduid op de cijferrand een geschikte datum venster op 3 uur, een kleine seconde sub-dial, verschillende verstreken tijd totalizers, een grote rode sweep kant door twee handige duwers, een kras resistente saffier kristal, en een duurzame roestvrijstalen behuizing die is waterbestendig tot 330 voet, dit opmerkelijke uurwerk is klaar voor alles.
Fashion Veelzijdig GV2 Polpo Watch Collectie
De GV2 Polpo combineert het beste van een horloge duiker en een vlieger chronograaf in een enkele spannende uurwerk . Met 1 / 10e seconde en 30 minuten totalizers, samen met een handige tachymeter schaal, gebeurtenissen uit de weg rallies om een middag joggen kan worden bijgehouden met gemak.
Bekijk meer Rolex horloges en Rolex DateJust

2017年1月20日星期五

TOPKWALITEIT ARNOLD SON ROYAL COLLECTION CONSTANT FORCE TOURBILLON REPLICA HORLOGE

Als de beweging veel moeilijker zou zijn om te produceren op een kleiner formaat Arnold Son Royal Collection Constant Force Tourbillon Replica horloge  (ik neem aan dat, in ieder geval) de diameter van het horloge is 46mm. Groter dan sommigen zich comfortabel voelen dragen, maar zeker buiten het bereik van een conventionele jurk horloge. De twee vaten samenwerken. Wanneer men weinig vermogen wordt uitgevoerd, de andere tops het af, waardoor het horloge om de tijd nauwkeuriger te houden. Deze prachtige actie is het kaliber A & S5119 voor iedereen af. De CFT zal een gelimiteerde oplage van 28 stuks zijn.
beeldHier is nog een van Arnold & Son's nieuwigheden, de Arnold Zoon Replica horloge , die ik nu zal noemen de CFT omdat ik denk dat een A & S horloge wiens naam is niet een acroniem is niet echt een A & S. Waarschijnlijk zou hebben geformuleerd dat beter. Hoe dan ook, het CFT is, nou ja, ongelooflijk.Met een gepatenteerde constante kracht apparaat met 60 seconden tourbillon en echte ritme seconden, de CFT toont echt A & S 'mogelijkheden als het gaat om de productie en werktuigbouw te kijken.
Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges

2017年1月7日星期六

Tough Timers: 10 Horloges voor extreme omstandigheden

Mechanische horloges zijn delicate stukken van machines die kunnen worden afgeworpen kilter als de juiste voorzorgsmaatregelen niet worden genomen.Magnetische velden, extreme temperaturen, schokken en behoren tot de risico's horloges worden geconfronteerd. Hieronder, in deze lijst nemen we een kijkje bij enkele horloges ontworpen om deze externe factoren te weerstaan.
De Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme LAB 2 heeft een veiligheids-band rond zijn onrustveer, het beperken van de beweging van het voorjaar als het horloge een schok krijgt. Het horloge heeft ook twee schroeven aan de onrustveer stud te houden. De onrust zelf is gemaakt van silicium en weegt slechts een derde zoveel als een conventionele metalen onrustveer. Het is derhalve minder gevoelig voor schokken. Schokken ook gebufferd door het geval, dat een binnenhouder en buitenhuis, beide gemaakt van titanium legering TiVan15 combineert.
Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme LAB 2
Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme LAB 2
De Omega Seamaster Aqua Terra> 15.000 Gauss werd de meeste magnetisme-resistente horloge van de wereld, die het niveau overschrijden van het magnetisch veld weerstand van andere baanbrekende antimagnetic horloges zoals Rolex Milgauss, toen het in 2013 werd geïntroduceerd De sleutel tot deze mijlpaal is de innovatieve beweging, omega coaxiale Caliber 8508, die grotendeels bestaat uit non-ferro bestanddelen zoals silicium balansveren nikkel en fosfor ontsnappen wielen. Klik hier voor meer informatie over het horloge.
Omega Seamaster Aqua Terra> 15.000 Gauss
Omega Seamaster Aqua Terra> 15.000 Gauss

Voor haar Monaco Twenty-Four Calibre 36, TAG Heuer ontwikkeld, wat een geavanceerde Dynamic Absorber System noemt. De beweging wordt geschorst op alle vier de hoeken in de vierkante behuizing. Vier plastic buffers beschermen beweging tegen schokken en vooral tegen trillingen in een frequentiebereik van één tot 10 Hz.
TAG Heuer Monaco Twenty-Four Calibre 36
TAG Heuer Monaco Twenty-Four Calibre 36
De IWC Pilot's Watch Double Chronograph beschermt de beweging van de gevolgen van magnetische velden met een 'kooi van Faraday, "en innerlijke geval van zachte ijzer rond de beweging.
IWC Pilot's Watch Double Chronograph
IWC Pilot's Watch Double Chronograph

replica rolex

replica rolex
replica rolex