replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年11月19日星期日

Overzicht Casio G-Shock Zebra DW-6900ZB: beestachtige afdruk.

Ongebruikelijke en zeer stijlvolle horloge-zebra Casio G-Shock betoverde de harten van een energieke jonge generatie. Dierenprint, die doet denken aan de kleur van zebra's in verschillende kleurvariaties - is ideaal voor mensen die buitengewoon denken en de wereld zien door het prisma van hun hobby's.
DW-6900ZB
Bekijk Casio DW-6900ZB: sneller dan een zebra!
Casio's verbazingwekkende modellen trokken de aandacht van het publiek met hun ongewone ontwerp. De contraststroken die zich op het lichaam van het apparaat bevinden en overbrengen naar de armband lijken op een patroon op het lichaam van een zebra. Natuurlijk konden de ontwerpers van het Japanse concern niet stoppen bij de traditionele zwart-witte kleur van de junglebewoner en brachten ze nieuwe, heldere kleuren naar het Casio G-Shock sporthorloge .
G-Shock_Zebra
- Casio DW-6900ZB-2E - een donkerblauw model voor liefhebbers van zee-avonturen en water-extreme. Blauwe tinten, aanwezig in het accessoire, zullen zeer nauwkeurig het moedige karakter benadrukken van de eigenaar die het meest rigoureuze ontwerp prefereert, zelfs in zulke originele horloges.
DW-6900ZB-2E
DW-6900ZB-2E
- Casio DW-6900ZB-9E - een zand en bruin palet van het exacte product moet geschikt zijn voor liefhebbers van een snelle rally in de woestijn. "Sand Zebra" ziet er geweldig uit op een sterk gebruinde arm en geeft de man nog meer vertrouwen in zijn capaciteiten.
DW-6900ZB-9E
DW-6900ZB-9E
- Kashio DW-6900ZB-8E - een paar grijstinten kruisen spreekt de volwassen generatie en conservatieve jongens aan, gewend aan het laconieke ontwerp van complementaire sportaccessoires. Bovendien past de grijze tonaliteit absoluut bij elke kleur van de bijbehorende outfit.
DW-6900ZB-8E
Bekijk meer zwitserse horlogemerken en IWC horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex