replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月11日星期一

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Gyrotourbillon

Ter gelegenheid van de 85e verjaardag van zijn legendarische Reverso heeft Jaeger-LeCoultre fans een reeks nieuwigheden aangeboden die respect afdwingen.
Je hebt onder meer de zeer wenselijke Tribute Duoface kunnen ontdekken , een manmodeldat direct is geïnspireerd op de eerste Reverso uit de jaren 30. 
In het damespolshorloge werkt het Grande Maison samen met de beroemde schoenenfabrikant Christian Louboutin. om 10 armbanden en 7 verso wijzerplaten te ontwerpen om het Atelier Reverso te integreren - om hier te ontdekken: Jaeger-LeCoultre Reverso Louboutin .
Het belangrijkste voorwerp van deze 2016 SIHH is niettemin de Reverso Tribute Gyrotourbillon.
Aangeboden in een beperkte oplage van 75 geplatineerde koffers, maakt dit horloge deel uit van Hybris Mechanica, een verzameling modellen die esthetiek en techniek combineren en meer belichamen dan alle creativiteit van de Manufacture de la Vallée de Joux. .
Een vlaggenschip van de 85ste verjaardag van de Reverso, de Tribute Gyrotourbillon alleen, synthetiseert wat Jaeger-LeCoultre het beste weet - een horloge dat deel uitmaakt van de Hybris Mechanica-lijn.
Een vlaggenschip van de 85ste verjaardag van de Reverso, de Tribute Gyrotourbillon alleen, synthetiseert wat Jaeger-LeCoultre het beste weet - een horloge dat deel uitmaakt van de Hybris Mechanica-lijn.
Aan de voorzijde toont de Reverso Tribute Gyrotourbillon een sobere en elegante ronde wijzerplaat met witte wijzerplaat en dauphinevormige stalen naalden die dit klassieke horloge een zeer moderne kant geven. 
Om 11:00 uur ontdekt u een elegante en discrete indicator dag / nacht. 
De kleine seconde geniet van een nieuwe lezing: het wordt gelezen door middel van een kleine blauwe pijl op een gegradueerde schijf die draait op het ritme van de Gyrotourbillon. 
De laatste is eindelijk omringd door een met guilloche versierde zonnestraal die met de hand is gemaakt.
Het omgekeerde van de Reverso Tribute Gyrotourbillon doet je universums veranderen door een voorstelling voor te stellen die de graveurs van de Manufacture trots maakt.
Je ontdekt, op de achtergrond van volledig geribde bewegingen en decors gedecoreerd met de hand van de ambachtslieden, een tweede tijdzone, een dag / nacht indicator op 24 uur (met 2 uur) en de aanduiding van de kleine seconde op het niveau van de tourbillon.
Tot slot, last but not least , levert deze buitengewone Reverso het kaliber Jaeger-LeCoultre 179, een mechanische beweging met handmatige winding die volledig is ontworpen en vervaardigd in de Manufacture. 
Het onthult een gloednieuwe Gyrotourbillon die door een externe schijf roteert en de indruk wekt dat hij in de lucht zweeft.
Gereduceerd tot hun eenvoudigste uitdrukking, voeren de twee kooien van deze bi-axiale vliegende tourbillon een externe rotatie uit in 1 minuut en een interne rotatie in 12,6 seconden. 
Het oog van de amateur zal kunnen blijven hangen aan de spiraalveer die met de hand is gemaakt in de ateliers van het Grande Maison.
Met deze Reverso Tribute Gyrotourbillon geeft Jaeger-LeCoultre ons, voor de 85 jaar van zijn legendarische model, een referentie die erin slaagt te synthetiseren wat Jaeger-LeCoultre het beste weet!
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex