replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月30日星期三

Nike Cross Training VG72-5000

Today's horloge is een van de sportieve modellen in mijn collectie.
Het is een van de Nike sportieve horloges waarvan ik denk werden voor het eerst uitgebracht in de jaren '90, maar lijken niet meer te bestaan. Er zijn veel verschillende reeksen binnen het Nike horloge lijn, en dit is een Cross Training model waarvan ik denk dat het gericht is bij vrouwen, maar ik denk dat ik meer van een unisex-ontwerp. Deze horloges zijn moeilijker geworden nu dat het horloge reparatie site, die ik zou verwijzen naar vanwege zijn uitgebreide lijst van modellen, is verdwenen onderzoek.
Dit model is een analoog ontwerp met een quartz uurwerk. Het heeft het modelnummer op de achterkant die VG72-5000 staten, en is een van de vele verschillende modellen met de VG72 module. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van deze variant is de vorm, die heeft een ovaal gezicht, maar met een afgevlakte top (die vergelijkbaar is met andere Nike horloges). Met een 3 handontwerp wijzerplaat, en er is een extra knop boven de kroon, die een EL-backlight functie werkt.
Weinig is geschreven op de wijzerplaat van het model, maar stelt het horloge een "Sports analoge H2O weerstand 100". De rug herhaalt de waterbestendigheid en zegt dat het horloge is gemaakt van roestvrij staal en kunststoffen. Ook informeert dat de beweging is Japans, maar de zaak is uit China.
Er is geen actuele informatie over het model, maar als het serienummer werkt hetzelfde horloge als de eveneens genummerde Seiko horloges, zou suggereren dat dit is vanaf 2000.
Bekijk meer horloge en rolex sky dweller

2015年12月27日星期日

Flud - De Uitwisseling

Ik ben terug naar de fashion horloges vandaag weer (hoewel ik nooit lijken te ver weg van hen op elk moment ...).
Dit horloge is van een merk, genaamd FLÜD, en dit is hun eerste verschijning op mijn blog. Het merk FLÜD is relatief nieuw, die begon pas in 2007. Het concept voor het merk FLÜD is om het horloge terug naar zijn rechtmatige plaats als het brengen ultieme accessoire. Hun doel was om unieke, frisse horloges maken zonder pretentieus of met een hoog prijskaartje.
Dit model heet The Exchange, en is een quartz analoog horloge. Het heeft een 3 draaiknop die wordt gecompenseerd aan de rechterkant, met een bar uitsteekt uit de ring aan de linkerkant (net onder het midden). De bezel zelf uitsteekt boven het glas en geëmailleerd zwart (met 10 andere verschillende kleurvarianten beschikbaar zijn). De achterkant van het horloge heeft de naam FLÜD en stelt het gebruik van een Japans uurwerk. Er is ook een voorstel om de rand van de achterplaat die leest 'Je kunt nooit tijd hebben, tenzij je de tijd nemen'. Het horloge is nog steeds te koop op de FLÜD website voor $ 90.
Voor degene die ik heb, zijn er een paar dingen die me af of het echt is of niet. Het horloge wordt geleverd met 2 verschillende banden, een leer en een siliconen, maar mijn ene heeft een groeiende metal band (die ik zou veronderstellen wad een vervanger, maar de kleur past zeer goed). Het andere probleem is de grootte, zoals het geval grootte op mijn ene is kleiner dan de 50mm, die is genoteerd aan de FLÜD website ...
Bekijk meer kopie rolex en breitling skyland avenger

2015年12月23日星期三

FHB Classic F-504

Today's horloge is van een nieuw merk op deze blog, en een merk dat een beetje raar om het onderzoek is geweest.
Het horloge is van een merk, genaamd FHB dat staat voor Felix Huber Basel. Felix Huber is een bekende naam in de Zwitserse horloge-wereld, die hebben gewerkt aan de Catena en Zeno horloge bedrijven. In 1973 kocht Felix Huber de rechten op de naam Zeno en liep het bedrijf. Volgens de FHB website, het was in de jaren '60 dat de naam FHB werd gestart, horloges werden ontworpen, maar het lijkt nooit vrijgegeven (omdat het niet werd geacht het juiste moment voor een kleine Zwitserse workshop te krijgen in elektronische horloges ). In 1995, het Felix Huber ontwerpen werden herontdekt en het merk FHB werd herboren. Het vreemde deel over deze geschiedenis is dat het in het Japans geschreven. Hoewel het bedrijf wordt geteld als zijnde Zwitserse (en het horloge staten Zwitserse gemaakt op terug), de officiële FHB website is volledig in het Japans. Ik denk dat dit betekent dat de horloges werden voornamelijk opnieuw uitgebracht voor de Japanse markt, en niet veel van de horloges worden gezien op Engels taal sites.
Dit model heet de F-504. De F504 is een van de standaard ontwerpen van FHB, en was oorspronkelijk ontworpen mei 1978 (met het gezicht met vermelding van D Code Mai 78). Het is een 3 handontwerp wijzerplaat met datumvenster en een ronde kast. De bezel draait en beschikt over verschillende steden / tijdzones voor het berekenen van de wereldtijd. De zaak is een mengsel van staal en kunststof, met een water weerstand van 3ATM. Het gezicht, rug, en de clip voor de band toont de FHB Classic logo dat is de letters FHB met een langgerekte bovenste lijn naar de F met een bliksem stijl onderstrepen dat ook kruist het woord klassieker die in een manuscriptdoopvont. De band is plastic, maar moet worden op maat gesneden, dus kijk uit dat het Het is lang genoeg als je een tweedehands te kopen.
Deze zaak ontwerp is nog steeds beschikbaar, maar deze kleur variant is niet, dus ik denk dat dit misschien uit de jaren 2000. De verkoopprijs van de F504 is ¥ 16.000.
bekijk meer horloge replica en Corum

2015年12月21日星期一

@ # 008 van Poll Position

Blog van vandaag is voor een horloge fabrikant die ik heb geblogd over vele malen eerder, maar dit keer met een andere lijn van horloges.
Dit horloge lijkt te zijn van een lijn van horloges genaamd @ gebaseerd op de enige symbool op de wijzerplaat (die ook op de achterplaat). De achterkant heeft ook het nummer # 008, dus het lijkt erop dat dit is waarschijnlijk de naam van het model (de tekst stijl te gepolijst om een ​​serienummer zijn).
De enige andere informatie is dat dit horloge is van Poll Position Ltd. Co die hier hebben aanbevolen voor als het bedrijf achter de module horloge lijn / merk. Hun achtergrond is een beetje wazig, maar de meest waarschijnlijke voortouw zou suggereren ze een Osaka Japan gebaseerde fabrikant en / of de Japanse distributeur van het Franse Lip merk.
Het horloge is een quartz analoog horloge met een 3 de hand wijzerplaat design. De originele ontwerp is eenvoudig en overzichtelijk met vrijwel geen schriftelijk. Rondom de wijzerplaat is een zilveren band met kleine cirkelvormige gaten die fungeren als het uur markers. Het gat op de 6 o 'clock positie is iets groter, en als je goed kijkt zie je dat er een kleine datum marker binnen.
Van wat ik heb gevonden, ik denk dat de module horloges zijn uit de jaren 2000, en is nog steeds te vinden nieuw, dus ik denk dat het waarschijnlijk hetzelfde voor dit horloge ook.
bekijk meer replica Zwitserse en Rolex Masterpiece

2015年12月14日星期一

edc by Esprit Vivid Squares Horloge voor haar Continous strap

edc by Esprit Vivid Squares Horloge voor Haar Continous strap Achtergrond En doet het werk van een polshorloge Een horloge of een horloge is een variëteit van een uurwerk dat een man of vrouw draagt ​​voor het verwijzen naar de tijd. Horloges eerste ontstond in 1600 als een wijziging van de voorjaar aangedreven klokken. Moderne horloges hebben een groot deel van de andere mogelijkheden zoals die van een kalender in aanvulling op de tentoonstelling van de tijd. Wat te winkelen voor bij het kiezen van een Ladies Horloge Een horloge is een belangrijk accent dat vrouwen van alle leeftijden hebben op de te blijven op routine en ook om af te tonen hun persoonlijke type. De grote verscheidenheid aan aangeboden dames bekijken selecties betekent dat vrouwen normaal kan ontdekken een persoon om gezond met hun behoeften en hun eigen ontwerp. edc by Esprit Vivid Squares Horloge voor Haar Continous strap zeven Must Know strategieën bij het kopen van een Horloge Waarom wilt u het oog te verwerven? Om tijd te vertellen, van het programma, maar het is niet zo simpel als dat. Er waarschijnlijk duizend en 1 redenen waarom u wilt een duidelijke merk of stijl te verwerven en de meest bekende verklaring ligt op het uitgangspunt van "het verkrijgen van de een bepaalde die je leuk vindt." Echter, de kans dat wat je "als" is niet altijd de ideale 1 voor u is aanzienlijk. edc by Esprit Vivid Squares Horloge voor Haar ononderbroken riem bekijk meer horloge replica en Corum

2015年12月11日星期五

edc by Esprit Vanity Wheel Horloge voor haar ontwerp Highlight

edc by Esprit Vanity Wheel Horloge voor haar ontwerp Highlight Stuhrling Authentic - De plaats aloude Vakmanschap Voldoet baanbrekend stijl en design Toen Max Stuhrling IV opgericht Stuhrling Primaire horloges in 1999, wilde hij de 3 generaties van de familie leden horlogemakers die voor ons kwamen van eer . hem Tegelijkertijd, hij begreep ook dat hij wenste te maken van zijn bezit stempel op het milieu Hij wenste te horloges die zijn huishouden geschiedenis geëerd en tegelijkertijd verdienen gedurfde stappen naar een nieuwe eeuw Lexon genereren - .. een innovatieve gadget Maar een minimalistische layout Personen die liefhebbers van gadgets worden vaak willen voor primaire patronen zoals al die worden aangeboden door Lexon. Deze Franse ontwerper resultaten in baanbrekende klokken, horloges en verrekijkers tussen andere elektronische apparaten, aanvaardbaar voor de grote outdoor fanaat. edc by Esprit Vanity Wiel Horloge voor Haar Ontwerp Highlight Wat te winkelen voor bij het kiezen van een Vrouwen Horloge Een horloge is een onmisbaar accessoire die meiden te gebruiken op schema te houden en ook om af te presenteren hun eigen design. De grote brede waaier van verkrijgbaar meisjes kijken oplossingen betekent dat meisjes altijd kan krijgen één om gezond met hun eisen en hun eigen ontwerp. edc by Esprit Vanity Wheel Horloge voor haar ontwerp Highlight bekijk meer rolex Zwitserse en Bvlgari

2015年12月7日星期一

Piraat Sea Captain met Peg Leg - Parrot op Schouder - Pirate Theme - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd metaal legering ...

Piraat Sea Captain met Peg Leg - Parrot op Schouder - Pirate Theme - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd metaal legering ... Pak de Fantastic Pirate Costume piraat kostuums was het moment grotendeels een assortiment van kleine jongens die ervaren is het observeren van veel te veel Disney beweging foto's. Deze dagen, toch zijn zij een bijzonder van de meest populaire beslissingen voor volwassenen als goed en sexy vrouwen kostuums zijn een van de best beoordeelde picks. Pirate kostuums geven een echte pauze van de waarheid, en verschijnen in tal van verschillende types. Metallic observeren Winders Metallic kijken winders zijn gemaakt van lichtgewicht, corrosie kosteloos en glanzende metalen of metaallegeringen dit soort als aluminium, tin, of metaal. Metallic horloge winders niet omkrullen onder geweld en zijn gemaakt voor zwaar gebruik. Enkele van deze kronkelende units zijn ontwikkeld om waterbestendig tot een zekere diepte, die de neiging heeft om ze te maken van een grote beslissing voor gebruik buiten door ervaring uitjes en weekendjes weg Piraat Sea Captain met Peg Leg zijn -. Parrot op Schouder - Pirate Theme - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd metaal legering ... Hermes Reproductie Purse kan worden uitgevoerd met Elan in Hand Of rond de schouder door Elke Girl Als u op dit moment niet geraden dan is hun waardering voor de interessante hele wereld van de stijl. Vermeld manier om het even welke dame en check hun ogen groter zo uitgebreid als schoteltjes en krijgen dat interessante glans Meisjes hebben de neiging om zich te houden aan de wijze hele wereld met ijverig streven en stijl ongetwijfeld principes hun bestaan ​​Piraat Sea Captain met Peg Leg - .. papegaai op de schouder - Pirate Theme - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd metaal legering ... bekijk meer Zwitserse Rolex en Chopard

2015年12月3日星期四

Roze Middelgrote Ceramic Horloge

Roze Middelgrote Ceramic Watch The Excellent Military Watch - Fortis B-42 piloot Let op de Fortis B-42 Pilot View is speciaal ontwikkeld en gediplomeerd zijn aan piloten en astronauten die de dop van een hoop tijd in de lucht als de dezelfde met de meeste horloges ,. het niet alleen over te brengen aan de tijd, maar ook fungeren als een bevestiging van de drager. De Eeuwige attractie van Invicta Skeleton Kijk naar Presentatie van conventionele en Schick types, skelet horloges zijn vrij onderhoudend en adembenemend. Als zeer lang als je een snelle baksteen ernaar , de manifestatie van de binnenkant apparatuur en het verplaatsen van onderdelen van de horloges zijn adembenemend. Roze Middelgrote Ceramic horloge Beschouw het giswerk uit van Valentijnsdag Werkdag, Acquire Haar een Observeer geven sieraden voor Valentijnsdag Werkdag kan mogelijk niet in uw uitgaven plannen geschikte nu , maar als je goed winkelen kun je lopen met een korting genieten van dat helpt om iedereen tevreden. Low cost horloges zijn geprijsd afgenomen voor tal van redenen. Roze Middelgrote Ceramic Horloge bekijk meer horloge replicas en Ferrari

replica rolex

replica rolex
replica rolex