replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月23日星期三

FHB Classic F-504

Today's horloge is van een nieuw merk op deze blog, en een merk dat een beetje raar om het onderzoek is geweest.
Het horloge is van een merk, genaamd FHB dat staat voor Felix Huber Basel. Felix Huber is een bekende naam in de Zwitserse horloge-wereld, die hebben gewerkt aan de Catena en Zeno horloge bedrijven. In 1973 kocht Felix Huber de rechten op de naam Zeno en liep het bedrijf. Volgens de FHB website, het was in de jaren '60 dat de naam FHB werd gestart, horloges werden ontworpen, maar het lijkt nooit vrijgegeven (omdat het niet werd geacht het juiste moment voor een kleine Zwitserse workshop te krijgen in elektronische horloges ). In 1995, het Felix Huber ontwerpen werden herontdekt en het merk FHB werd herboren. Het vreemde deel over deze geschiedenis is dat het in het Japans geschreven. Hoewel het bedrijf wordt geteld als zijnde Zwitserse (en het horloge staten Zwitserse gemaakt op terug), de officiële FHB website is volledig in het Japans. Ik denk dat dit betekent dat de horloges werden voornamelijk opnieuw uitgebracht voor de Japanse markt, en niet veel van de horloges worden gezien op Engels taal sites.
Dit model heet de F-504. De F504 is een van de standaard ontwerpen van FHB, en was oorspronkelijk ontworpen mei 1978 (met het gezicht met vermelding van D Code Mai 78). Het is een 3 handontwerp wijzerplaat met datumvenster en een ronde kast. De bezel draait en beschikt over verschillende steden / tijdzones voor het berekenen van de wereldtijd. De zaak is een mengsel van staal en kunststof, met een water weerstand van 3ATM. Het gezicht, rug, en de clip voor de band toont de FHB Classic logo dat is de letters FHB met een langgerekte bovenste lijn naar de F met een bliksem stijl onderstrepen dat ook kruist het woord klassieker die in een manuscriptdoopvont. De band is plastic, maar moet worden op maat gesneden, dus kijk uit dat het Het is lang genoeg als je een tweedehands te kopen.
Deze zaak ontwerp is nog steeds beschikbaar, maar deze kleur variant is niet, dus ik denk dat dit misschien uit de jaren 2000. De verkoopprijs van de F504 is ¥ 16.000.
bekijk meer horloge replica en Corum

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex