replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月28日星期四

Lego Star Wars C-3PO et R2-D2 montre

Après hier, je décidai que ce serait un week-end montre de robot, et aujourd'hui de tri de répond à cette décision.
La montre est un de la gamme Lego de montres qui ont été produites par Clic Temps Ltd. ClicTime (-il est écrit à la fois comme un et deux mots) sont une société basée au Royaume-Uni a commencé en 1999, et la production au Royaume-Uni, États-Unis, et à Hong Kong. La plupart de leur travail sont de marque ou de marque privée, et ils sont plus connus pour leur Lego et Star Wars montres.
Ces montres Lego sont conçus pour être hautement personnalisable, et disposent de la configuration du bouton de Lego dans un anneau autour du visage et la partie supérieure de la sangle. Les maillons de bande peuvent également être coupés dans et hors de facilement modifier la longueur.
La montre est un cadran de base 3 de la main avec un mouvement japonais et un cas de la Chine, et est résistant à l'eau 50m.
Ce modèle est la version R2-D2 et C-3PO, et est disponible en noir, bleu, blanc, et l'or (comme le font les robots). Cette paire sont probablement l'un des robots les plus connus des films Star Wars, et en vedette dans les 6 épisodes. Il est venu avec deux LEGO Star Wars figurines des deux robots.
Bekijk meer Horloges nep en tag heuer aquaracer

2016年1月22日星期五

Citizen Hisonic 3702 Stemvork Horloge

Ik kocht vandaag horloge toen ik in Tokio en waagde een Antiek en Verzamelaars eerlijk. Het ziet er veel normaler dan mijn gebruikelijke horloges, maar het lawaai was wat nam mijn interesse.
Het horloge is een Hisonic van Citizen. In een poging om de nauwkeurigheid te verbeteren en de productie van betere elektronische horloges, Bulova een nieuw mechanisme genaamd de stemvork. Dit systeem gebruikt een eenvoudige transistor op basis circuit dat een elektromagnetische buizen vork. In het mechanisme, elke trilling draait een kleine (2.4mm) wiel tand door tand met behulp van een klein prisma-vormige robijn. Deze frequentie resulteert in 360 stappen per seconde, wat betekent dat de tweede hand lijkt te zijn in plaats van vegen aankruisen.
De eerste wacht te gebruiken was de Bulova Accutron in de late jaren '60 (die ik wil nog steeds). In 1971, Citizen aangegaan partnership met Bulova het mechanisme licentie en het horloge te verkopen op de Japanse markt. Dit resulteerde in de Hisonic wordt ontwikkeld , en vandaag is een van die. De stemvork horloges eindigde in 1977 na de quartz uurwerk wijdverspreid werd.
Deze maakt gebruik van een 3702 beweging (de eerste Hisonic was het 3701), waarin een 3-draaiknop en de dag en datum op de 3 uur positie heeft. Het heeft een sprankelende groene gezicht en een Hisonic metalen band. De kroon ook heeft de Hisonic logo (een dual stemvork vorm zoals een H liggend op zijn kant). Het terugtrekken van één klik zet het horloge in de tijd instellen modus en twee klikken op de verbinding verbreekt de batterij.
Als de serienummers volg de meer recente patroon voor Citizen horloges, zal het uit 1974 (maar het heeft te veel cijfers). Citizen vrijgegeven ongeveer een miljoen van de Hisonic horloges, en de modellen waren duur op het moment (van ¥ 38.000 tot ¥ 60.000 in 1973).
Het volledige model nummer is 3702-370287.
Bekijk meer replica Zwitserse en chopard gran turismo xl

2016年1月18日星期一

Seiko 5 ​​Automatic 4207 beweging

Het is een bijzondere dag vandaag, dus heb ik besloten om te gaan met een slimme zoek glanzend gouden horloge vandaag.
Dit is één van mijn collectie van Seiko horloges van de Seiko 5 serie. Deze serie werd uitgebracht als een betaalbare lijn van automatisch uurwerk horloges (met een paar liter versies geworpen in de mix), voornamelijk uit de jaren 1960 en '70. De 5 in Seiko 5 staat voor de 5 belangrijkste kenmerken - Diaflex onbreekbaar drijfveer, Diashock schokbestendigheid systeem, automatische beweging, dag / datum, en waterbestendigheid.
Dit model maakt gebruik van een 4207 automatisch mechanisch uurwerk met 21 juwelen. Het heeft zowel dag en datum op de 3 uur positie, met de tweede taal op de dag dat er een die ik niet herken (misschien Thaise of Arabisch schrift).
Het heeft een kleinere zaak dan de anderen die ik heb gebruikt en ziet er een deel van een reeks voor vrouwen (die ik heb gezien aangeduid als Lady 5) te zijn geweest. De zaak is een vierkante vorm met de hoeken verwijderd en afgerond, en het gezicht ligt in een rond kijken venster (maar is in feite een twaalfhoek). Het glas is dik en snijden met verdunde randen zodat valt het licht. Hierdoor, en dat alle metalen delen goudkleurig, maakt het een zeer glanzend kijken.
Heel veel modellen maken gebruik van de 4207 beweging, maar ik ben niet in staat om een ​​ander die er zo uitziet goud kwadraat versie te vinden. Het volledige modelnummer van deze variant is 4207-5090. De band onderdeelnummer is 30K8-BE.
Bekijk meer rolex replicas en chopard miglia gmt

2016年1月14日星期四

Citizen gril CE90

Vandaag ben ik in een beetje vergadering, dus wilde een horloge dat behoorlijk slim uitzag, maar het was nog steeds een beetje eigenzinnig.
Het horloge Ik pakte een van de horloges van de Citizen gril lijn. De gril lijn is eigendom van Citizen Italië, in plaats van een Japans model. De horloges lijken te worden verkocht op de detailhandel in Italië, maar de meerderheid van de horloges die ik heb gezien worden verkocht in Japan als in het buitenland modellen.
Dit horloge is een quartz analoog horloge dat een ongebruikelijk ontwerp met een subtiele twist op het scherm heeft.
Er zijn vele analoge horloges op deze blog waar sprake is van een chronograaf functie, en de horloges hebben 3 kleine wijzerplaten op het gezicht voor de uren, minuten en seconden. Dit ontwerp heeft de 3 kleine cirkels op het gezicht, maar deze keer zijn ze LCD-panelen en niet wijzerplaten. Elke LCD display heeft 2 cijfers zilver op een witte achtergrond, en kunnen worden gebruikt in verschillende weergavemodi. Het LCD-scherm kan tijd, datum en het alarm, evenals de verwachte chronograaf functie te dekken.
De knop arrangement is een beetje anders ook, met de knop linksboven voor de mode selectie (in plaats van de links onderaan). Om de digitale display in te stellen, houdt u de onderste knop links tot de seconden knipperen, en op dezelfde knop kiest welke nummers te veranderen (met de knop rechtsonder), terwijl er een kroon voor het instellen van de analoge weergave.
Het gezicht van het horloge is heel kleurrijk, maar in kleine spatten. De uren en minuten LCD-schermen worden omringd door een rode ring, terwijl de ring rond de seconden is geel. Alleen de 4, 8 en 12 nummers zijn op de wijzerplaat en zijn omgeven in blauw, en de secondewijzer is groen.
De CE90 gril modellen lijken vrij ongewoon te zijn, want ik vond slechts 2 referenties, die beide Japanse veilingen.
Het volledige modelnummer is CE90-S043573, maar helaas, er is geen serienummer om mij een idee van de datum geven. Aangezien er geen informatie is, zou de algemene toestand en het ontwerp voorstellen om me het komt uit de late 00s. De enige andere informatie over het horloge is dat het volledig roestvrij staal, heeft een Japans uurwerk en waterbestendig.
Bekijk meer replica horloge en breitling

2016年1月11日星期一

Pierre Petit Heren P-778D Serie Paris Two-Tone rechthoekige roestvrij-stalen armband Date horloge

Pierre Petit Heren P-778D Serie Paris Two-Tone rechthoekige roestvrij-stalen armband Date Watch The Really ernstige Helicopter Summoner -. Breitling Emergency Kijk Dit zou een van de coolste horloges in de omgeving Aangezien u kunt contact opnemen met een helikopter naar u selecteert zijn up bij het activeren van de geconstrueerde-in radiozender Wat een horloge Dit is de reden waarom ze worden genoemd Breitling Crisis horloges Een alternatief voor Luxe Diamond Watches -.!. Koop een Diamond genieten zonder een fortuin Luxe diamanten horloges zijn eigenlijk heel dure en kan een kleine auto of een klein fortuin prijs. Voor een regelmatige individu met een gewone taak, in het bezit van een echte diamant uitzicht kon slechts een verlangen zijn. Maar je hoeft niet een hele hoop geld inzetten om aantrekkelijk te zijn. Deze write-up zal een alternatief voor luxe diamanten horloges die u ongetwijfeld kunt betalen voor bloot. Pierre Petit Mannen P-778D Serie Paris Two-Tone rechthoekige roestvrij-stalen armband Date Watch The Masterpiece van Bvlgari horloge Bvlgari effectief erkend voor zijn prachtige sieraden lijnen zo goed als zijn prachtige horloges. Bvlari horloges worden waargenomen voor hun stijl en precisie, waardoor ze goed opgedaan in de wereld luxe markt. Bent u investeren in een hoge kwaliteit uurwerk dat op geen enkele manier zal gaan uit de mode wanneer u koopt een Bvlgari horloge . Pierre Petit Mannen P-778D Serie Paris Two-Tone rechthoekige roestvrij-stalen armband Date horloge Bekijk meer rolex replicas en chopard miglia gmt

2016年1月8日星期五

Diesel DZ-1132

Vandaag is mijn tweede Diesel horloge deze maand, maar zeker een ander formaat.
De Diesel merk zijn een kleding en accessoires bedrijf het best bekend om hun denim producten. Het begon in 1978, en is nu onderdeel van een houdstermaatschappij genaamd 'Only the Brave', die op de horloges functies terug, samen met het logo, een foto van een gezicht in profiel, die heeft een mohair kapsel.
Diesel lijkt een van de eerste grote design bedrijven om horloges als een vorm van sieraden terug te brengen naar zijn (of waren ten minste één van de eerste die ik zag), die laat in de 00s gebeurd. Hun ontwerpen zijn meestal zeer merkbaar te zijn, vaak met oversized afmetingen (bij de mannen horloges vooral).
Dit model is de DZ-1132 (die ook online is geschreven als DZ1132 of DZ 1132, maar het nummer op de achterkant heeft de '-') .. Het is een grote afmeting analoge horloge met een 3 handontwerp wijzerplaat Het horloge heeft een afgeronde rechthoekige behuizing met een oude stijl tv-vormige gezicht. De wijzerplaat heeft twee verdiepingen, met de linkerkant van de 9 wordt dieper in het horloge dan de rest, met het woord diesel op de helling tussen de twee niveaus. De 9 is ook zeer grote en opgewekt uit het gezicht, met de enige andere nummers zijn rond het midden van de wijzerplaat en over de uren van 12 tot 23. De riem is bruin leder en past de bruin gezicht, en online er leek meer links naar vervangende banden zijn dan het horloge zelf. De achterkant geeft de gebruikelijke solide roestvrij staal materiaal (maar het horloge is nog steeds zeer licht) en 5 bar waterdichtheid.
Dit model lijkt te zijn vanaf 2011, maar ik weet niet de RRP.
Bekijk meer replica horloges rolex en breitling navitimer

2016年1月5日星期二

Spotch Horloge

Mijn laatste post was een Swatch horloge, maar het bericht van vandaag gaat over een Spotch horloge.
Dit horloge is een raadsel model. Ik kocht het vanwege de interessante blik, maar hebben nog nooit gehoord van de naam Spotch tevoren. Proberen om uit te vinden over de naam Spotch is nogal ongelijk is gesteld, met veel van de zoekresultaten alleen maar van spelfouten (vooral van splotch). Het enige Japanse band die er iets mee te maken zou kunnen zijn is een Japanse site waar Spotch lijkt een soort van radio show voor sport supporters.
Het horloge is een analoog model met een 3 de hand wijzerplaat design. De wijzerplaat is een ongebruikelijke vorm als een grote ijsje (puntige onderkant en gebogen boven). Op het eerste gezicht van de wijzerplaat is een patroon van gebogen lijnen zoals radiogolven / wifi wordt 'uitgezonden' van het centrum, en de secondewijzer is golvend. Onder de wijzerplaat is de naam Spotch evenals twee symbolen die lijken op een computer muis en een printer (hoewel dit is een gok). De achterkant van het horloge houdt geen hints over de herkomst van het horloge ofwel (alleen dat de achterkant is van roestvrij staal). De band heeft ook de naam Spotch op het, en is een stof ontwerp met een dubbele bevestiging (innerlijke klittenbandsluiting en buitenste plastic clip), die wordt vaak gezien sportieve horloges.
Vanwege het ontbreken van informatie, ik weet niet wanneer dit werd vrijgegeven, maar het ziet er relatief nieuw, dus ik denk 2000s.
Bekijk meer horloge en rolex sky dweller

2016年1月3日星期日

Nixon - De Fidelity

Ik nam een ​​risico bij het kopen van vandaag kijken. Ik heb het gebruikt en het werkte niet, en de verkoper zei dat het door de wasmachine met hun kleren was geweest, zodat aan getwijfeld dat het was opgelapt worden. Een nieuwe batterij later (een niet zo vaak CR1632) en het horloge is prima, dat is meer verrassend omdat ik heb onderzoek gedaan naar het horloge, en er zijn een flink aantal beoordelingen klagen dat het niet zo waterdicht als de handleiding staten (100m)!
De Nixon Fidelity is een LCD-horloge, dat is een kleinere versie van de Nixon Block horloge. Het heeft een vierkante plastic geval met randen die helling weg van de glazen. De inverse LCD heeft 3 lijnen, met de middelste lijn voor de tijd opnemen de helft van de hoogte van het scherm. De bovenste regel omvat dag en datum, en is ontworpen om brieven te laten zien, en toont ook de naam van de modus wanneer u het wijzigen van modes, terwijl de onderste lijn net dekt de seconden. De mode opties ( geselecteerd door de linker knop onderaan) zijn chronograaf, timer en alarm, en er is een dual time optie weergegeven met behulp van een andere knop (rechtsboven -. druk weer te geven, en vasthouden om te wisselen) Er is ook een el-backlight dat is getoond met de bovenste linker knop, en dit is ook de knop ingedrukt om de tijd instelling te gaan.
Het horloge wordt geleverd met een brede stoffen band, die niet is te lang, dus pas als je dikke polsen. De achterkant van het horloge heeft de Nixon naam / logo, de naam van het model, en de Nixon thema van het hebben van een zin als goed, dit tijd zeggen "Geprobeerd en waar".
Het modelnummer voor het horloge lijken A565 en ik heb een web beoordeling gezien vanaf 2009, dus ik denk dat dit is rond toen het werd uitgebracht.
Bekijk meer horloges replica en tag heuer carrera

replica rolex

replica rolex
replica rolex