replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月5日星期二

Spotch Horloge

Mijn laatste post was een Swatch horloge, maar het bericht van vandaag gaat over een Spotch horloge.
Dit horloge is een raadsel model. Ik kocht het vanwege de interessante blik, maar hebben nog nooit gehoord van de naam Spotch tevoren. Proberen om uit te vinden over de naam Spotch is nogal ongelijk is gesteld, met veel van de zoekresultaten alleen maar van spelfouten (vooral van splotch). Het enige Japanse band die er iets mee te maken zou kunnen zijn is een Japanse site waar Spotch lijkt een soort van radio show voor sport supporters.
Het horloge is een analoog model met een 3 de hand wijzerplaat design. De wijzerplaat is een ongebruikelijke vorm als een grote ijsje (puntige onderkant en gebogen boven). Op het eerste gezicht van de wijzerplaat is een patroon van gebogen lijnen zoals radiogolven / wifi wordt 'uitgezonden' van het centrum, en de secondewijzer is golvend. Onder de wijzerplaat is de naam Spotch evenals twee symbolen die lijken op een computer muis en een printer (hoewel dit is een gok). De achterkant van het horloge houdt geen hints over de herkomst van het horloge ofwel (alleen dat de achterkant is van roestvrij staal). De band heeft ook de naam Spotch op het, en is een stof ontwerp met een dubbele bevestiging (innerlijke klittenbandsluiting en buitenste plastic clip), die wordt vaak gezien sportieve horloges.
Vanwege het ontbreken van informatie, ik weet niet wanneer dit werd vrijgegeven, maar het ziet er relatief nieuw, dus ik denk 2000s.
Bekijk meer horloge en rolex sky dweller

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex