replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月22日星期五

Citizen Hisonic 3702 Stemvork Horloge

Ik kocht vandaag horloge toen ik in Tokio en waagde een Antiek en Verzamelaars eerlijk. Het ziet er veel normaler dan mijn gebruikelijke horloges, maar het lawaai was wat nam mijn interesse.
Het horloge is een Hisonic van Citizen. In een poging om de nauwkeurigheid te verbeteren en de productie van betere elektronische horloges, Bulova een nieuw mechanisme genaamd de stemvork. Dit systeem gebruikt een eenvoudige transistor op basis circuit dat een elektromagnetische buizen vork. In het mechanisme, elke trilling draait een kleine (2.4mm) wiel tand door tand met behulp van een klein prisma-vormige robijn. Deze frequentie resulteert in 360 stappen per seconde, wat betekent dat de tweede hand lijkt te zijn in plaats van vegen aankruisen.
De eerste wacht te gebruiken was de Bulova Accutron in de late jaren '60 (die ik wil nog steeds). In 1971, Citizen aangegaan partnership met Bulova het mechanisme licentie en het horloge te verkopen op de Japanse markt. Dit resulteerde in de Hisonic wordt ontwikkeld , en vandaag is een van die. De stemvork horloges eindigde in 1977 na de quartz uurwerk wijdverspreid werd.
Deze maakt gebruik van een 3702 beweging (de eerste Hisonic was het 3701), waarin een 3-draaiknop en de dag en datum op de 3 uur positie heeft. Het heeft een sprankelende groene gezicht en een Hisonic metalen band. De kroon ook heeft de Hisonic logo (een dual stemvork vorm zoals een H liggend op zijn kant). Het terugtrekken van één klik zet het horloge in de tijd instellen modus en twee klikken op de verbinding verbreekt de batterij.
Als de serienummers volg de meer recente patroon voor Citizen horloges, zal het uit 1974 (maar het heeft te veel cijfers). Citizen vrijgegeven ongeveer een miljoen van de Hisonic horloges, en de modellen waren duur op het moment (van ¥ 38.000 tot ¥ 60.000 in 1973).
Het volledige model nummer is 3702-370287.
Bekijk meer replica Zwitserse en chopard gran turismo xl

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex